Svarta linjer i rolig rörelse från Gullström & CO

Jobba hos oss

Vilka vi är

Gullström & CO är en framstående fullservicebyrå där koncept går från vardagliga till nyskapande med hjälp av vårt talangfulla team. Ett team bäst känt för sin förmåga att leverera kvalitetslösningar i vansinnig fart från vårt centralt belägna kontor intill Karlstads domkyrka.

Vår byrå präglas av en unik blandning av experter, från kreatörer och copywriters till webbutvecklare, formgivare och filmskapare. Här är ingen utmaning för liten eller för stor. Tillsammans skapar vi lösningar som lämnar ett bestående intryck genom att utmana status quo.

Vem vi söker

På Gullström & CO tror vi att framgång byggs tillsammans. Vi letar efter dig som brinner för kommunikation, design och digital utveckling. Du är nyfiken, kreativ och redo att bidra med dina idéer, oavsett om du är expert på ditt område eller just har börjat din karriär. Om du ser varje utmaning som en möjlighet att skapa nytänkande lösningar låter du som rätt person för oss. Kolla in våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan om du är redo att ta nästa steg i din karriär.

Vad vi erbjuder

  • En prestigelös arbetsmiljö där du får många chanser att utvecklas professionellt.
  • Spännande projekt kring allt från varumärkesutveckling till digital innovation.
  • Ett team av passionerade kollegor som värderar samarbete och kreativitet.
  • Möjligheter att forma din karriär på en byrå som alltid ligger i framkant.
  • Överraskande arbetsdagar där vi välkomnar det oväntade med öppna armar.

Och ja – friskvårdsbidrag för den som planerar att utmana Anna i Lidingöloppet.

Redo att ta nästa steg?

Nu när vi känner varandra lite bättre, vill du komma upp på en kopp te…? Om du är intresserad av att jobba på Gullström & CO får du jättegärna höra av dig. Kontakta oss via e-post, burktelefon eller röksignaler – vi förstår att kommunikation kan ske i alla slags format.