Webbdesign & digital utveckling

SKRÄDDARSYDD WEBBDESIGN

Webbyrå i Karlstad

Att synas på webben är otroligt viktigt, därför skräddarsyr vi er webbplats efter er verksamhets målgrupp. Vi tar fram snabba, responsiva hemsidor och smarta appar med hög användbarhet och vass sökmotoroptimering för bättre placering i sökresultat.

Användarvänlighet i fokus

För att en hemsida ska bli så bra som möjligt är det viktigt att först komma fram till hemsidans syfte. Ska den vara rent informativ med fakta om företaget eller ska det finnas speciella funktioner? Oavsett är det viktigt att den även är visuellt tilltalande, användarvänlig, responsiv och sökmotoroptimerad.

Utifrån era önskemål, syfte och målsättningar designar vi på Gullström & CO er hemsida där ni får vara med under resans gång – ända från idé- och skisstadie till lansering. Som webbyrå arbetar vi efter en noga planerad process där ingen detalj är för liten för att lämnas åt slumpen.

Kontakta oss

BÖRJA SÄLJA ONLINE

Starta en onlinebutik

Orangea abstrakta linjer.

Ni är experter på era produkter och som webbyrå är vi experter på att utveckla en onlinebutik där ni kan sälja dem, oavsett om det är fysiska produkter, som till exempel kläder, eller digitala produkter som till exempel konst eller tjänster.

För att börja sälja online behöver onlinebutiken vara tilltalande, användarvänlig och skalbar. Vi jobbar i första hand med e-handelsplattformen WooCommerce där man har möjlighet att bredda sortimentet eller utveckla nya funktioner som t.ex. koppling till affärssystem eller Google Shopping. Utformningen baseras alltid på ert varumärke, era affärsmässiga förutsättningar och målgrupper.

HAMNA HÖGRE PÅ GOOGLE

Sökmotor-
optimering

Ikon av sök

Vad innebär sökmotoroptimering?

Utifrån ett antal olika aspekter kan en hemsida optimeras för att hamna högre upp i till exempel Googles sökresultat. Kortfattat handlar SEO om att ge sökmotorer och besökare bästa möjliga förutsättningar för att förstå innehållet.

I det första steget bör en sökordsanalys göras för att få en klar bild över vilka ord och termer ni vill ranka högre på och i detta steg hittas oftast nya vägar man inte sett innan. Precis som med webbdesign är det viktigt att komma fram till syfte och mål, annars finns det risk att sökmotoroptimeringen blir alldeles för abstrakt och det blir svårt att mäta resultatet av optimeringen.

Vi på Gullström & Co kan hjälpa till med att identifiera förbättringsområden och sedan åtgärda dessa och optimera er hemsida för att öka chansen att nå högre position i sökresultaten.