Video, ljud & foto

GULLSTRÖM & CO

Vi hjälper er med video-,
ljud- och fotoproduktioner

Rörligt material och stillbilder sätter känslan på ditt varumärke. Vi hjälper er med reklamfilmsproduktion, produktfoton, personalfoton eller andra reklamfoton hela vägen från idé och manus till postproduktion och ljud. Inget slår en träffsäker reklamlåt eller en sympatisk dialekt.

Ikon på filmkamera

Rörlig produktion

Vi hjälper er om ni behöver en kort video med animeringar till sociala medier eller en större produktion för TV eller Youtube. Oavsett kanal är det viktigt att ett varumärke når ut på rätt sätt och att allt är noga genomtänkt och planerat. Gullström & CO är gärna bollplank för idé och manus och kan bistå med kvalitativ expertis när det kommer till inspelning, art direction, postproduktion och publicering i relevanta kanaler.

Ikon på kamerahus

Fotoproduktion

Att komplettera reklamfilm med bilder är en oslagbar kombination, men de står ändå stabila på var sina ben. Att ha professionellt tagna bilder på sin hemsida eller sociala medier stärker ert varumärke och ser till att bilderna blir exakt som man önskar. Vi på Gullström & Co kan hjälpa er att ta personalfoton, produktfoton eller miljöbilder och ser till att dessa kan användas i alla tänkbara kanaler.

ikon på sinusvåg.

Ljudproduktion

En snygg video kan med fördel kompletteras med en träffsäker reklamlåt eller en sympatisk dialekt. Gullström & CO hjälper er med manus, inspelning av voice over och postproduktion.