Hör av dig
Gullström & Co
Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
info@gullstrom.se
Telefon: 054-444 07 00
Vill du jobba?
jobb@gullstrom.se
Telefon: 070-979 04 11

Vi analyserar, producerar
och levererar i vansinnig fart

GULLSTRÖM & CO

Varumärkesresa från design till virtual reality

Strategi, analys & koncept

Vi tar hand om strategier, analyser och koncept både i uppstartsfas och mitt i livet. Vi hjälper er ta fram kommunikation- och varumärkesplattformar för att hålla en röd tråd genom hela er resa, helhetskoncept för ett starkt varumärke eller strategier för digitalt och sociala medier. Fler områden vi tar oss an är research and insights, naming, content- och designstrategier, bland andra.

Design, form & text

Navet hos oss är design, form och text. Vi gör i princip allt som en normal byrå gör, fast lite till. Vi pratar varumärke, grafisk profil, typografi, textbearbetning, UX/UI-design, appdesign, förpackningsdesign, trycksaker och mycket mer.

Webb, appar & digitalt

Det största skyltfönstret är det digitala. Vi tar fram snabba och responsiva hemsidor med hög användbarhet och vass sökordsoptimering för bättre Google-rankning, smarta appar med virtual reality och AI samt skräddarsydd digital content mot önskad målgrupp. Vi gör det svåra enkelt att förstå.

Rörligt, ljud & foto

Vi sätter känslan genom rörligt material och stillbilder. Det kan vara en reklamfilm, en GIF eller nya personalbilder. Ska det läggas på ljud så fixar vi det också. Inget går upp mot en maffig reklamlåt eller en trevlig dialekt. Eller varför inte starta en podcast?

Samarbete

Har du ett intressant
projekt? Kontakta oss.

Samarbete

Har du ett intressant
projekt? Kontakta oss.