WEBB- OCH KOMMUNIKATIONSBYRÅ I KARLSTAD

Vi analyserar, producerar
och levererar i vansinnig fart

Vi analyserar och mäter resultat

Vår breda kompetens och noggrannhet gör att vi snabbt kan mäta resultat. Vi analyserar upplevelsen på hemsidor, mottagande av varumärken och effekten av kampanjer – sen tar vi i från tåspetsarna för att optimera resultaten.

Vi är förtjusta i design

Design är ett kreativt verktyg vi använder för att nå ut med ert budskap. Resultatet kan vara intressant, trevligt och spännande. Eller så kan det sticka i ögonen. Allt beror på mottagare och målgrupp.

Vi tänker nytt på ett tidlöst sätt

Inför varje projekt gör vi en omvärldsanalys för att snappa upp nya metoder och trender som skulle passa. Ibland måste inte hjulet uppfinnas på nytt. Vi tänker nytt på ett tidlöst sätt.

Vi sätter konkreta mål
och håller deadlines

När vi sätter igång ett nytt projekt ser vi till att lära känna våra kunder. Oftast lämnar vi mötesrummet som helt nya människor med konkreta mål på hur vi ska arbeta framåt för att hålla deadlines och leverera enligt tidsplan.

Här finns inga begränsningar av kompetenser

Gullström & Co är en koncept-, kommunikations- & reklambyrå i Karlstad. Verksamheten startade 2010 under dåvarande namn Aktivitetsbyrån. ”Ingen minns en fegis”, tänkte Anna Gullström och drog igång verksamheten hemma vid köksbordet, mitt i den förra finanskrisen. Nu, 13 år senare sitter vi i en fin lokal bredvid Domkyrkan och har under det senaste året planerat för ytterligare utveckling av verksamheten. Byrån drivs fortfarande av Anna men nu även med uppbackning av Emily som delägare och ett gäng härliga kollegor samt samarbeten med diverse frilansare. Kreatörer, copywriters, webbutvecklare och formgivare, filmare – här finns inga begränsningar av kompetenser.

Bild på Gullström & CO:s kontor. Orangea moderna soffor och fåtöljer.

GULLSTROM & CO

Varumärkesresa från design till virtual reality

Analys, strategi & koncept

Vi tar hand om analyser, strategier och koncept för ert varumärke. För att ni lättare ska hålla en röd tråd i ert varumärke hjälper vi även till att ta fram kommunikations- och varumärkesplattformar eller till exempel strategi för digital marknadsföring och sociala medier.

Webbdesign och digital utveckling

Att synas på webben är otroligt viktigt, därför skräddarsyr vi er webbplats efter er verksamhets målgrupp. Vi tar fram snabba, responsiva hemsidor och smarta appar med hög användbarhet och vass sökmotoroptimering för bättre placering i sökresultat.

Design, form & text

Vårt nav är design, form och text. Vi är experter på att utveckla varumärken, skriva tilltalande texter, UX/UI, appdesign, förpackningsdesign, trycksaker och mycket mer. Vi gör i princip allt en reklambyrå gör, fast lite till.

Video, ljud & foto

Rörligt material och stillbilder sätter känslan på ditt varumärke. Vi hjälp er med reklamfilmsproduktion och reklam- och produktfoton hela vägen från idé och manus till postproduktion och ljud. Inget slår en träffsäker reklamlåt eller en sympatisk dialekt.