Hör av dig
Gullström & Co
Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
info@gullstrom.se
Telefon: 054-444 07 00
Vill du jobba?
jobb@gullstrom.se
Telefon: 070-979 04 11

Vi analyserar, producerar
och levererar i vansinnig fart

kontor_webb_2022

Om oss

Gullström & Co är en koncept-, kommunikations- & reklambyrå i Karlstad. Verksamheten startade 2010 under dåvarande namn Aktivitetsbyrån. ”Ingen minns en fegis”, tänkte Anna Gullström och drog igång verksamheten hemma vid köksbordet, mitt i den förra finanskrisen. Nu, 12 år senare sitter vi i en fin takvåning bredvid Domkyrkan och har under det senaste året planerat för ytterligare utveckling av verksamheten. Byrån drivs fortfarande av Anna men nu även med uppbackning av Emily som delägare och ett gäng härliga kollegor samt samarbeten med diverse frilansare. Kreatörer, copywriters, webbutvecklare och formgivare, filmare – här finns inga begränsningar av kompetenser.

GULLSTRÖM & CO

Varumärkesresa från design till virtual reality

Analys, strategi & koncept

Vi tar hand om analyser, strategier och koncept för ert varumärke. För att ni lättare ska hålla en röd tråd i ert varumärke hjälper vi även till att ta fram kommunikations- och varumärkesplattformar eller till exempel strategi för digital marknadsföring och sociala medier.

Design, form & text

Vårt nav är design, form och text. Vi är experter på att utveckla varumärken, skriva tilltalande texter, UX/UI, appdesign, förpackningsdesign, trycksaker och mycket mer. Vi gör i princip allt en reklambyrå gör, fast lite till.

Webbdesign och digital utveckling

Att synas på webben är otroligt viktigt, därför skräddarsyr vi er webbplats efter er verksamhets målgrupp. Vi tar fram snabba, responsiva hemsidor och smarta appar med hög användbarhet och vass sökmotoroptimering för bättre placering i sökresultat.

Video, ljud & foto

Rörligt material och stillbilder sätter känslan på ditt varumärke. Vi hjälp er med
reklamfilmsproduktion och reklam- och produktfoton hela vägen från idé och manus till
postproduktion och ljud. Inget slår en träffsäker reklamlåt eller en sympatisk dialekt.

Samarbete

Har du ett intressant
projekt? Kontakta oss.

Samarbete

Har du ett intressant
projekt? Kontakta oss.