Hör av dig
Gullström & Co
Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
hej@gö.se
Telefon: 054-444 07 00
Vill du jobba?
jobb@gö.se
Telefon: 070-979 04 11

VAD VI GÖR

Vi skapar strategier,
design & innovationer
för att leverera kraftfulla budskap.

VÅRA STYRKOR

En kreativ byrå i framkant

01.

Vi levererar mätbara resultat

Med grundliga marknadsföringsstrategier och breddkompetens skapar vi kommunikation med mätbara resultat. Vår analys kvantifierar målgruppens upplevelse av hemsidor och kampanjer, varpå vi nyttjar våra digitala verktyg för att optimera resultatet.

03.

Kreativitet och innovation

Vi har mångårig kompetens inom traditionell grafisk design, med fokus på typografi, färg och form. Vi har dessutom djupa kunskaper inom digital formgivning, där vi brukar områdets senaste teknologi för att skapa hemsidor och innovativa produkter.

02.

Vi älskar design

Design är ett verktyg för att nå ut med ett budskap, ett uttryck eller en känsla. Med god design kan vi vara intressanta, trevliga och/eller spännande – allt för att stödja varumärkets budskap. Med specifika typsnitt, bilder och färger skapar vi ett unikt uttryck som lyfter ditt varumärke.

04.

Tydliga målsättningar och leveranser

Vi har nära kontakt med våra kunder där vi gemensamt sätter upp en målbild och tydliga mätpunkter. Detta anser vi är viktigt för att skapa en gemensam vision och tydliga leveranser.

Samarbete

Har du ett intressant projekt?
Kontakta oss.

Vi är en kommunikationsbyrå i Karlstad som besitter bred kompetens, sprudlande kreativitet och slipade problemlösare. Vill du ha hjälp att bygga ditt varumärke eller kanske något annat spännande? Hör av dig till oss!

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.