Hör av dig
Gullström & Co
Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
info@gullstrom.se
Telefon: 054-444 07 00
Vill du jobba?
jobb@gullstrom.se
Telefon: 070-979 04 11

Design, form och text

REKLAM- OCH
DESIGNBYRÅ I KARLSTAD

Väck ditt trötta
varumärke till liv

Vårt nav är design, form och text. Vi är experter på att se helheten och förädla varumärken, webbdesign, webbutveckling, UX/UI, appar, förpackningsdesign, print och mycket mer. Vi gör i princip allt en reklambyrå gör, fast lite till.

grafik

Användarvänlig design

Vare sig det handlar om att designa en app, förpackningar, logotyp eller andra trycksaker hjälper vi på Gullström & Co till med produktionen. Vi jobbar gärna med både fysiska och digitala medier och ser till att dessa är användarvänliga.

emotionell

Emotionell design

Känslor utgör en stor del av hur potentiella och befintliga kunder uppfattar varumärket. Därför är det extra viktigt att bestämma sig för vad man vill förmedla längs vägen. Människor glömmer vad du sa, människor glömmer vad du gjorde, men människor glömmer aldrig hur det kändes.

text

Textproduktion

En text kan vara lång som en mening eller kort som en rubrik. För att budskapet ska nå fram på bästa sätt är det viktigt att ta hjälp av en professionell kommunikationsbyrå där text och design följer en röd tråd, oavsett vilka kanaler och medier den ska publiceras i.

Samarbete

Har du ett intressant
projekt? Kontakta oss.

Samarbete

Har du ett intressant
projekt? Kontakta oss.